Čavrljanje sa motivacijskim govornikom i stručnjakom za marketing Kemal H. Balihodžić

NASLOVNA 10062020

Centar za mlade INPUT nastavlja sa svojim aktivnostima u cilju što veće informisanosti, druženja i edukacije mladih i ostalih zaintersovanih pod nazivom “Čavrljanje sa…”. Šta vas očekuje na online druženju “Čavrljanje sa…” – razgovori, radionice, predavanja, nove ideje, novi ljudi i još mnogo toga zanimljivog i korisnog. U okviru našeg online druženja “Čavrljanja sa…” svi zainteresovani će imati priliku da slušaju i postavljaju pitanja mladom čovjeku koji je uspio u svojim poslovnim zamislima, upornim trudom i radom.

Kemal H. Balihodžić je poduzetnik, stručnjak za marketing, motivacijski trener. Direktor je i vlasnik marketing kompanije UpTrend Marketing Solutions sa globalnim sjedištem u Londonu i Sarajevu. Prije toga radio je kao direktor marketinga na Internacionalnom BURCH univerzitetu u Sarajevu gdje i nastavlja doktorski studij. 

Autor je knjige Rođeni za Uspjeh – od aplaudera do aplauza koja je doživjela tri uspješna izdanja.

Kemal H. Balihodžić će nas reći ključnu poruku: Motivacija + komunikacija = USPJEH! Jednu pod poruku, da samo treba kucati, pa čak i lupati na vrata, bez prestanka, nekad će neko otvoriti i promijeniti vam život.

Pozivamo Vas da nam se pridružite u srijedu 10.06.2020. godine u 20:00h i poslušate još dosta toga korisnog od ovog mladog i uspješnog motivatora i poduzetnika


Pridružite nam se na Facebook i Zoom da “Čavrljamo sa…” iz ugodnog ambijetna vaše kuće.
Tema je : Tajne uspjeha
Pratite nas ove srijede 10.06.2020. godine putem Zoom aplikacije gdje Vam pripremamo mnoštvo informacija i zanimljivosti . Ne zaboravite sami birate kako ćete provodit svoje slobodno vrijeme, mi Vam samo nudimo jednu od mogućih opcija. Čekamo Vas na Facebook i Zoomu Vaš Centar za mlade INPUT.

📅 Srijeda, 10.06.2020.
🕡 20:00 sati
🌐 Zoom: https://us02web.zoom.us/j/87387231044↙️

Vi možete biti i učiniti daleko više nego što ste ikada pomislili.Brajan Trejsi
#onlinecavrljanjesa #mladisuzakon #INPUT“