Čavrljanje sa Salihom Čabro-Arnautović

Ove srijede “Čavrljanje sa MA ekonomije, Saliha Čabro-Arnautović”. Šta vas očekuje na druženju “Čavrljanje sa…” – razgovori, radionice, predavanja, nove ideje, novi ljudi i još mnogo toga zanimljivog i korisnog.

U trećem Čavrljanju sa MA ekonomije, Saliha Čabro-Arnautović očekuje vas mnogo toga zanimljivog kao prvo opuštena atmosfera uz čaj, kafu i slatko i naravno čavrljanje na razne teme. Saliha Čabro-Arnautović je dugogodišnja asistentica na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Zenici, s kojom možete otvoreno razgovarati o svemu, kako o tekućim ekonomskim pitanjima, tako i o muško-ženskim odnosima, terorističkim napadima, religijskim fanaticima ili kulinarskim receptima. Ona je uistinu jaka, hrabra i uporna žena, baš onakva kakva treba 21. stoljeću. Ona je Saliha Čabro – Arnautović.
Dođite da “Čavrljamo sa…” u ugodnom ambijentu Centra za mlade INPUT, Mokušnice 10 Zenica.

“Čavrljanje sa…” će se održati 15.03.2017. (srijeda) u 17:00h.

Svake srijede pripremamo mnoštvo zanimljivosti iz kojih možete mnogo toga naučiti. Ne zaboravite sami birate kako ćete provodit svoje slobodno vrijeme, mi vam samo nudimo jednu od mogućih opcija. Čekamo Vas u INPUT-u.