Čavrljanje sa…Sabahudin Jašarević i Samir Lemeš

NASLOVNA

Centar za mlade INPUT nastavlja sa svojim aktivnostima u cilju što veće informisanosti, druženja i edukacije mladih pod nazivom “Čavrljanje sa…”. Šta vas očekuje na online druženju  “Čavrljanje sa…” – razgovori, radionice, predavanja, nove ideje, novi ljudi i još mnogo toga zanimljivog i korisnog. U okviru našeg prvog online putem aplikacije Zoom “Čavrljanja sa…” učesnici će  imati  priliku da slušaju i razgovaraju sa prof. dr. Sabahudinom Jašarevićem, dekanom Politehničkog fakulteta Univerziteta u Zenici i V.prof.dr. Samir Lemeš, Prodekan za naučno-istraživački rad.

Pridružite nam se na Zoom da “Čavrljamo sa…” iz ugodnog ambijetna vaše kuće #ostanikuci. Tema “Čavljanje sa…” je “Kako se snalazimo sa online nastavom, prednosti i nedostaci online nastave (učenici, studenti, nastavnici, profesori i roditelji)

Pratite nas svake subote putem Zoom aplikacije gdje Vam pripremamo mnoštvo zanimljivosti iz kojih možete mnogo toga naučiti. Ne zaboravite sami birate kako ćete provodit svoje slobodno vrijeme, mi vam samo nudimo jednu od mogućih opcija. Čekamo Vas na Zoomu Vaš Centar za mlade INPUT.

📅 Subota, 18.04.2020.
🕡 20:00 sati
🌐 Zoom: https://us04web.zoom.us/j/8738723104↙️
🆔 Meeting ID: 873-872-3104
🔑 Password: 030308

Ne propustite ovo druženje jer ćemo čuti još zanimljivih iskustava o online nastavi, online obrazovanju itd.✅

ostanikuci #stayhome #onlinecavrljanjesa #mladisuzakon #INPUT

“Izbor je ono što svakog od nas čini čovjekom” John Steinback