Dan otvorenih vrata u INPUT-u

Centar za mlade INPUT organizuje “Dan otvorenih vrata” u ponedjeljak 03.07.2017. od 11:00 do 16:00 sati, u prostorijama na Mokušnicama. Ovim događajem želimo predstaviti aktivnosti u okviru programa”Ljeto u INPUT-u”. Centar za mlade INPUT je otvoren za djecu, mlade kao i sve ostale zainteresovane građane. Imate priliku da provedete ljeto sa nama uz ugodno druženje, edukativno kreativne radionice, učenje stranih jezika, učenje robotike i programiranja. Dragi mladi, upotpunite svoje slobodno vrijeme i razvijajte svoje kompetencije kroz edukacije i radionice u INPUT-u.
Dragi roditelji, upišite svoje dijete na kurseve stranih jezika i radionicu “Robotike i programiranja” ,neka vaše dijete, u skladu sa vremenom i novim tehnologijama, uči i napreduje.

Svi kursevi i radionice su zamišljeni na jako zanimljiv i edukativan način kako bi djeca kroz igru učila i zabavila se. Neka vaše dijete uči nove tehnologije na jako zanimljiv i prilagođen način gdje ima priliku da programira robotiće, da uči osnove html koda i još mnoga toga. Zato dođite u ponedjeljak 03.07.2017. da se zabavite sa nama i vidite šta smo to u mogućnosti da ponudio vama i vašem dijetu.

U prilogu su kursevi i radionice u okviru programa”Ljeto u INPUT-u”

*ŠKOLA STRANIH JEZIKA
– Kurs Engleskog jezika
– Kurs Njemačkog jezika
– Kurs Švedskog jezika
– Kurs Turskog jezika

*IT EDUKACIJA
– Robotika i programiranje
– Web programiranje (HTML i CSS)
– Programiranje I
– Izrada web stranice u Wordpresu
– Osnove rada na računaru
– MS Excel
– MS Access
– AdobePhotoshop i Ilustrator
– Adobe Premier
– Solidworks
– Java
– Ruby on rails

* DRUŠTVENO-KRETIVNE RADIONICE
– Crtanje na foliji
– Kaligrafija
– Šivenje i krojenje

Više informacija na: www.inputcentar.com