INPUT organizovao tradicionalnu novogodišnju zabavu za djecu u JU “Dom porodica”

naslovna

I ove godine kao i proteklih deset godina, Centar za mlade INPUT  organizovao  je tradicionalnu novogodišnju zabavu za štićenike  JU “Dom porodica” u Zenici. Volonteri INPUT su rado viđeni u JU “Dom porodica” gdje već deset godina volontiraju i pomažu djeci, pa je ovo bila prilika da se zaokruže aktivnosti u 2019. godini. Kao i svake godine, naši vrijedni volonteri podijelili su paketiće za svu djecu koje su su osigurali članovi INPUT-a uz podršku firme Empress d.o.o. Zenica, te organizovali pravu zabavu. Pored novogodišnjih paketića za svu djecu, INPUT je obezbijedio i dva poklona koji su bili posebna želja stićenika, jedan bluetooth zvučnik  i pametni sat.

Muzički program ove godine je bio posebno zanimljiv, zahvaljujući pomoći Adnana Kadrića, muzičara koji je velikodušno pristao da uveseljava djecu. Djeca i mladi su uživali pjevajući uz najdraže hitove.

U programu su učestvovala i djeca, uz nekoliko recitacija i pjesama, a zanimljiva je bila i raperska izvedba djece. Sve u svemu, bilo je to zabavno popodne, ispunjeno plesom, pjesmom, smijehom i igrom. Nadamo se da će se ova tradicija nastaviti, te da će naši volonteri još mnogo puta imati priliku da se druže sa ovom predivnom dječicom.