Inputovci na edukativnom izletu

IMG_0345
Članovi INPUT-a su u ovkiru edukativnog izleta posjetili  firmiu”Vispak” Visoko, Parlamentarnu skupštinu i EU info centar. Program eduaktivnog izleta bio je izuzetno koristan, edukativan i u isto vrijeme relaksirajući za  članove INPUT-a. U  Vispaku su Inputovce  dočekali izuzetno gostoprimljivi uposlenici Vispaka, bosanskohercegovačkog poznatog brenda. U toku posjete članovi INPUT-a su obišli prostorije, pogledali historijat brenda te primili dosta ukusnih poslastica, prizvedenih od navedenog brenda.

Nakon posjete firmi Vispak Inputovci su se uputili u Parlament Bosne i Hercegovine, u Sarajevu. Prije samog obilaska prostorija Parlametna, koji je bio fantastičan, imali su priliku edukovati se o najvažnijim obilježjima Parlamenta.

Već odatle, s “kesama punim novog iskustva” i proširenim vidicima, krenuli su malo u međusobnu diskusiju o novostečenom znanju, uz kaficu i pokoji ručak. Uz dobro društvo, sve je bolje.
Naposlijetku, srdačno su primljeni u prostorije delegacije EU. Bilo je dosta novih informacija .Mladi ljudi su tu dobili dosta novih podataka za pomoć oko posla, fakulteta i sl.
Fotogaleriju pogledajte u priloženom linku