INSTRUKCIJE ZA SVE
KO SMO MI?
Mi smo jedan mladi, ali iskusni tim ljudi koji želi pomoći svim školarcima koji imaju poteškoća u savladavanju gradiva iz škole. Svi naši instruktori su educirani predavači i stručni u svojoj oblasti. Mnogi su profesori, nastavnici i studenti koji su uveliko upoznati sa potrebama i problemima s kojima se današnji školarci susreću.

U cilju što efikasnijeg učenja i prevazilaženja poteškoća u istom, nudimo Vam individualni pristup učenja gdje su naši instruktori maksimalno posvećeni samo jednom učeniku, odnosno Vama. Organizujemo instruktivnu nastavu za školarce i studente iz gotovo svih predmeta: matematika, ekonomska matematika, fizika, hemija, informatika, engleski jezik, bosanski jezik, njemački jezik, … i dr. predmeti zavisno od Vaših potreba i interesovanja. Instruktivna nastava se organizuje individualno, svaki učenik ima svog instruktora, kako bi se postigla što efikasnija edukacija.
Za djecu, roditelji isključivo dogovaraju instrukcije.

NAŠ CILJ JE?
Instrukcije za sve je projekat koji je nastao kao rezultat dosadašnjeg rada sa djecom, mladima iz oblasti edukacije i postignutog uspjeha, te kao odgovor na brojna pitanja roditelja i njihovih školaraca.
Vaše dijete treba pomoć u savladavanju gradiva iz škole, a Vi nemate vremena da mu pokažete, obratite se nama!Ukoliko Vi i Vaši prijatelji imate poteškoće u savladavanju određenih predmeta, nastavnih jedinica javite nam se i mi ćemo Vam omogućiti sve neophodne uslove i pomoć pri savladavanju gradiva.
Grupne instrukcije se organizuju u grupama od po najmanje 3 a maksimalno do 10 učenika. Organizuju se u Vama odgovarajućem treminu prilagođenom svim polaznicima grupe. Grupne instrukcije se organizuju iz gotovo svih predmeta: matematika, ekonomska matematika, fizika, hemija, informatika, engleski jezik, bosanski jezik, njemački jezik, … i dr. predmeti zavisno od Vaših potreba i interesovanja.“Biti svjestan svog neznanja veliki je korak k znanju!”

KONTAKT: 061/766-532; 061/441-279
instrukcijezasve@inputcentar.com; info@inputcentar.com