KURS NJEMAČKOG JEZIKA

naslovna NJEMAČKI JEZIK

Centar za mlade INPUT poziva sve zainteresovane osobe da se prijave na kurs NJEMAČKOG JEZIKA.

OPIS KURSA 
Kurs NJEMAČKOG JEZIKA se realizuje po Menschen programu, i namijenjen je svima koji žele razviti jezične vještine govora, čitanja, pisanja i slušanja na njemačkom jeziku. Kurs je usmjeren na sticanje znanja koja na datom nivou omogućavaju pisanje i razumijevanje tekstova o raznim temama, uspostavljanje komunikacije, razmjenu informacija i mišljenja sa pojedincima i grupama. Stručni predavači, inovativne metode učenja, radionice, projekti i diskusije po izboru polaznika, te konverzacijski časovi, čine naše programe primjenjivim u uobičajenim privatnim i poslovnim situacijama. Časovi se realizuju u malim grupama od 5 do 10 polaznika, što omogućava posvećenost predavača svakom članu grupe za učenje.
 A1/1 – polustepen obuhvata 32  školskih časova.

ROK ZA PRIJAVU: 27.09.2019. godine.
Prijaviti se možete putem PRIJAVNOG OBRASCA.
Za dodatna pitanja i informacije možete nas kontaktirati putem maila na info@inputcentar.com ili putem vibera 061/441-279

VRIJEME I MJESTO REALIZACIJE KURSA
Kurs će biti realizovan u navedenim terminima. Planirano je da grupe za učenje počnu sa radom 26.09.2019. godine, ili nakon tog datuma u momentu prijave dovoljnog broja polaznika.
Kurs se održava u prostorijama Centra za mlade INPUT, Mokušnice 10 (Bivše obdanište Kekec)

Blog Attachment