Nagradno takmičenje “Evropa za nas”

naslovna
EU info centar organizuje prezentaciju nagradnog takmičenja za mlade novinare i izložbu „Evropa za nas“, saopšteno je iz Delegacije EU u BiH.

EU info centar u BiH organizuje izložbu fotografija izabranih projekata iz cijele Bosne i Hercegovine, koji su realizovani uz finansijsku podršku Evropske unije. Pored toga, ovom prilikom predstaviće se i nagradno takmičenje pod nazivom „Evropa za nas“, otvoreno za mlade novinare iz BiH u dobi između 18 i 35 godina.

Izložbu fotografija otvoriće zamjenik šefa Delegacije Evropske unije u BiH Renzo Daviddi, dok će otakmičenju i propozicijama takmičenja govoriti Edin Atlić, voditelj projekta EU info centra u BiH.

Izložba i nagradno takmičenje održaće se u utorak 28. jula u prostorijama EU info centra u zgradi Delegacije Evropske unije u BiH u Sarajevu sa početkom u 16 sati.

EU info centar je projekat koji finansira Evropska unija i ima za cilj povećanje razumijevanja bh. građana o Evropskoj uniji, njenim institucijama, politikama i programima, te o odnosima BiH i EU.