Poziv na trening: “Održivost kao najveći izazov organizacija civilnog društva”

naslovna
Resursni Centar i Centar za promociju civilnog društva Vas pozivaju na trening: “Održivost kao najveći izazov organizacija civilnog društva”

Ova godina je posebna jer slavimo 20 godina uspješnog rada Centra za promociju civilnog društva i 10 godina rada našeg i vašeg Resursnog centra. Događaj koji organizujemo povodom ovog duplog jubileja je „Resursni karavan“, koji će gostovati u 10 bh. gradova.

Podijelit ćemo svoje višegodišnje iskustvo sa organizacijama civilnog društva i partnerima, predstavljajući životni ciklus svake organizacije i najvažnije lekcije koje smo naučili u proteklim godinama. Što je najvažnije, imat ćemo priliku za direktnu komunikaciju sa Vama, te će učesnici dobrim dijelom oblikovati program treninga.

Trening je namijenjen organizacijama civilnog društva koje žele ojačati svoje organizacione kapacitete, način i metode rada organizacije, kao i svoju održivost. Poželjno je da učesnici treninga budu menadžeri OCD.

Trening u Zenici će se održati 31.03.2016. godine u prostorijama “Centra za mlade INPUT”, adresa: Mokušnice broj 10. Trening će trajati će 4 sata, od 10:00h do 14:00h.

Kako se prijaviti za trening?

Prijave se vrše popunjavanjem online aplikacione forme na sljedećem linku:

PRIJAVA ZA TRENING

Učesnici ne plaćaju kotizaciju. Organizatori ne snose troškove prevoza, hrane i noćenja učesnika/ca.