Seminar o projektu “Young With A Voice”

IMG_3097
U Zenici je od 04. do 05.05.2015. održan seminar o projektu “Young With A Voice” koji je organizovalo udruženje “Naša djeca” iz Zenice. Projekat se realizuje u saradnji sa „Otvorenim klubom“ iz Niša (koji su nosioci/aplikanti na projektu) i sa ostalim partnerima: BKTF Albanija, Children First Crna Gora i KOMF Kosovo. Projekat je podržan od Evropske komisije i realizuje se u periodu od januara 2015 do decembra 2015.

Projekat  nadgleda Child Pact – regionalna koalicija za zaštitu djece kroz partnere nevladine organizacije.
Cilj projekta je da se povećaju kapaciteti i predanost Childpact-a i njenih članica da daju glas mladim ljudima koji su u riziku od socijalne i ekonomske marginalizacije i da utiču na socijalne reforme kroz analize, monitoring i zagovaranje kroz zajedničke napore u regionalnoj koaliciji Childpact*.

Na seminaru su uzele učešće organizacije iz BiH, između ostalog  i naša organizacija INPUT je bila učesnica ovog seminara koju je predstavljao Adi Salčinović. Veliko hvala organizatorima na jako lijepo organizovanom i održanom seminaru. Sve pohvale u organizaciji  idu za Iru Raković i Ernada Bihorca predstavnike organizacije “Naša djeca”.

U prilogu pogledajte fotogaleriju: