U punoj sali INPUT održano čavrljanje sa prof. dr. Dženanom Skelićem


Čavrljanje sa prof. dr. Dženanom Skelićem, prvo po redu u organizaciji Centra za mlade INPUT je proteklo u jako lijepoj atmosferi i velikoj  posjeti mladih.Mladi su imali priliku da pitaju profesora šta ih zanima iz oblasti psihologije, emocionalne inteligencije, strah, vjera i još dosta toga zanimljivog. Piatanja koja su jako bila zanimljiva i o kojima se podugo čavraljalo su strah, kako ga ukloniti, problem omladine na društvenim mrežeama i korištenju društvenih mreža, kako i prikazivanje privatnog života na društvenim mrežama.

Mladi su bili jako zainteresovani tematikom a i samim prisustvom uvaženog prof dr. Dženana Skelića koji ej na sva pitanja nalazio odgovore i još ih i pojašnjavao kao i uvezivao druge problematike mladih i pitanja čovječanstva. Na licima mladih se vidjela sreća, zadovoljstvo, osmjeh i uživanje u druženju i čavrljanju.
Ovo nije jedino čavrljanje koje je bilo, nastavljamo slijedeće srijede “Čavrljanje sa…” posjetite nas i vi i predožite gosta sa kime bi voljeli da čavrljate.

U prilogu pogledajte fotografije