Upis na SolidWorks – Nauči 3D modeliranje i dizajniranje

SolidWorks spada među najrasprostranjenije softvere namjenjene za 3D modeliranje i testiranja dijelova i sklopova na razne spoljne uticaje kao što su pritisak, sila, temperatura itd. Koriste ga prije svega mašinski inženjeri u svrhu proračunavanja ponašanja modela u uslovima rada koji ga očekuju kao i za određivanje optimalnog dizajna dijela ili sklopa na kome rade.

3D modeliranje je donjelo revoluciju na polje proizvodnje jer pruža mogućnost postizanja optimalnog dizajna, kako u smislu ispunjenja fizičkih karakteristika tako i u estetskom smislu. Sve ovo značajno smanjuje vrijeme, materijal, energiju i potreban novac pri izradi prototipa proizvoda koji dizajniramo. U grupi CAD softvera SolidWorks se izdvaja zbog svog izrazito „user friendly“ radnog okruženja koji čak i potpunim početnicima čini rad ne samo jednostavnim već i zanimljivim. Iskustvo je pokazalo da polaznici SolidWorks kurseva znanja stiču lako i brzo što daje dodatnu motivaciju za dalji rad.

Sve što vidite oko sebe neko je prije puštanja u proizvodnju modelirao u nekom CAD (computer-aided design) programu. Bila to stolica, flaša ili nešto puno ozbiljnije kao automobil, neko postrojenje ili fabrika – radni uslovi i okolina su najprije definisani i određeni u nekom softveru iz grupe softvera kojoj pripada SolidWorks, zatim testirani na te spoljne uticaje, te se nakon svega toga pristupilo i proizvodnji.

Nauči najpopularniji program za inžinjere i dizajnere.
PRIJAVITI SE MOŽETE PUTEM
OBRASCA

Na kursu će se obrađivati osnove i to:
1. Uvod u SolidWorks i pregled interfejsa programa

2. Izrada skica (sketch)
3. Kreiranje jednostavnih tačaka
4. Tehnike viuzelizacije
5. Patterning (matrice, šabloni)
6. Rotacioni oblici (Revolved Features)
7. Tankozidni modeli (Shelling) i orebrenja (Ribs)
8. Modifikacije  modela
9. Konfiguracije djelova
10. Izrada tehničke dokumentacije
11. Sklopovi

Datum i vrijeme održavanja:
Trajanje: 32 časa (32 x 45 min); 2 x po 2 časa sedmično je 8 sedmica.

*Jedna pogodnost za sve polaznike je da se termini održavanja mogu dogovoriti u skladu sa njihovim obavezama.
Datum održavanja: 17.05.2017. – 11.07.2017.
Vrijeme održavanja: 17:00 – 19:00
Maksimalni broj polaznika: 15
Kurs SOLIDWORKS-a vodi magistar mašinstva, sa položenim ispitom i certifikatom CSWA Mechanical Design od Dassault Sysetemes i sa velikim iskustvom i načinu predavanja kao i  prenošenja znanja na polaznike
Krajnji rok za prijave: 15.05.2017. ili do popunjenja slobodnih mjesta
Uslov za pohađanje ovog kursa jeste osnovno poznavanje rada na računaru i posjedovanje laptopa sa prethodno instaliranim softverom SolidWorks

Kome je kurs namjenjen?
Mladima, nezaposlenima, učenicima, studentima i ostalim zainteresovani mkoji žele steći osnovna znanja znanje i vještine iz 3D modeliranja.

Sva dodatna pitanja možete postaviti putem viber 061/441-279 ili putem mail-a info@inputcentar.com